BejelentésWEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Szép lassan véget ér a  vizsgaidőszak, és visszaköszönnek a problémák. Sőt, mintha eddig nem mondtam volna semmit. Tehát, lassan mondom, hátha történik valami…

1. Először ellenőrizd, hogy a szinten vagy-e. Készítettem egy oldalt a KER szintleírásoknak. A vizsga nem olcsó, ha felkészültél, még akkor is benne van a pakliban, hogy elcsúszol egy banánhéjon, hát még ha nem vagy felkészülve! Felesleges tizen-huszonezreket fizetni azért, hogy hátha szerencsénk lesz! (Nem lesz)

2. Nézd meg jól, milyen feladatok vannak a vizsgán. Ha nem azt csinálod, ami a feladat, nem fogsz rá pontot kapni. (Milyen meglepő!)

3. Olvasd el a feladat kiírását, mert ha nem azt csinálod… (lásd az előbbi pont)

4. A harmadik pont még egyszer! Hányan vannak, akik a fogalmazásfeladatban nem a témáról írnak! (Ha elolvasták volna…)

5. A társalKodó és a gazdálKodó vizsgák tudnivalóit leírtam ezen a honlapon is, és a vizsgák külön honlapjain is. Olvassátok el! De ha bármit nem értetek ezekben, vagy más nyelvvizsgákban, írjatok egy emailt, és a legjobb tudásom szerint segítek. (vagy legalábbis próbálkozom)

6. Látszik a fogalmazásfeladatokon, hogy néhányan általános iskolában írtak kézzel utoljára. Ha vizsgázni akarsz (vagy kézzel írott önéletrajzot kérnek tőled) , nem árt írásgyakorlatokat tartani. A kezünkből kikerülő írásműnek tagoltnak, áttekinthetőnek, könnyen olvashatónak kellene lennie, és mentesnek mindenféle áthúzogatástól, nyilazástól stb. Azt mondják, a kézírás a lélek tükre, de fordítva is igaz, áttekinthető, szép, rendezett kézírással sokat teszel magadért.

Lehet gyakorolni!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!